Logo magazínu

Jídla na hory a z hor: Poctivé recepty, které zasytí, zahřejí a dodají energii

1 / 12
Prohlédnout znovu

Jídla na hory a z hor: Poctivé recepty, které zasytí, zahřejí a dodají energii

Císařský trhanec z nadýchaného sladkého těsta je specialitou rakouské kuchyně | iStock
Tyrolské knedlíky nadívané uzeným masem s restovanou cibulkou jsou výtečným obědem, který si snadno připravíte i doma | F.O.O.D.
Krkonošské kyselo je prostý, zároveň však vydatný pokrm českých horalů | F.O.O.D.
Na horských chatách lze ochutnat také místní speciality v podobě sýrů a uzenin | iStock
Tartiflette je jednoduchý pokrm z brambor, zrajícího plísňového sýra, špeku, cibule, smetany a bílého vína | F.O.O.D.
Kaiserschmarrn se podává poprášený moučkovým cukrem | iStock
Císařský trhanec se velmi často servíruje s domácí zavařeninou | iStock
Kaplická cmunda se podává s plátkem uzeného masa a kysaným zelím | F.O.O.D
Video se připravuje ...
Silné vývary z morkových kostí a kořenové zeleniny zahřejí a dodají energii | iStock
České, italské i švýcarské. Každá země se pyšní svými druhy sýrů. Nezapomeňte proto okusit místní speciality | iStock
Ořechy dodají energii a posílí imunitu | iStock