Jídla na hory a z hor: Poctivé recepty, které zasytí, zahřejí a dodají energii
3
/
12
Prohlédnout znovu
Jídla na hory a z hor: Poctivé recepty, které zasytí, zahřejí a dodají energii
Císařský trhanec z nadýchaného sladkého těsta je specialitou rakouské kuchyně
|
iStock
Tyrolské knedlíky nadívané uzeným masem s restovanou cibulkou jsou výtečným obědem, který si snadno připravíte i doma
|
F.O.O.D.
Krkonošské kyselo je prostý, zároveň však vydatný pokrm českých horalů
|
F.O.O.D.
Na horských chatách lze ochutnat také místní speciality v podobě sýrů a uzenin
|
iStock
Tartiflette je jednoduchý pokrm z brambor, zrajícího plísňového sýra, špeku, cibule, smetany a bílého vína
|
F.O.O.D.
Kaiserschmarrn se podává poprášený moučkovým cukrem
|
iStock
Císařský trhanec se velmi často servíruje s domácí zavařeninou
|
iStock
Kaplická cmunda se podává s plátkem uzeného masa a kysaným zelím
|
F.O.O.D
Video se připravuje ...
Silné vývary z morkových kostí a kořenové zeleniny zahřejí a dodají energii
|
iStock
České, italské i švýcarské. Každá země se pyšní svými druhy sýrů. Nezapomeňte proto okusit místní speciality
|
iStock
Ořechy dodají energii a posílí imunitu
|
iStock