Logo magazínu

Vzhůru do nového roku s dobrým apetitem a nápaditými recepty!

4 / 8
Prohlédnout znovu

Vzhůru do nového roku s dobrým apetitem a nápaditými recepty!

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem je pokrmem, který zahřeje a zasytí | F.O.O.D.
Pečené batáty s quinoou oplývají pestrostí chutí i barev | F.O.O.D.
Na restování a smažení se výtečně hodí přepuštěné máslo, které oproti klasickému máslu odolává vysokým teplotám | iStock
Ingredience na výtečné těstoviny s dýní a kapustou jsou snadno dostupné i v zimních měsících | F.O.O.D.
Nezapomínejte ve svém jídelníčku na pravidelnou konzumaci ryb | iStock
Karí čočka se špenátem je skvělou bezmasou alternativou, kterou uctíte i vegetariány | F.O.O.D.
Batátové karí s cizrnou se podává tradičně s rýží | F.O.O.D.
Česnek je nejen nositelem chuti, ale také významným antioxidantem | iStock