Logo magazínu

Jak si vychutnat novoroční oběd po silvestrovské noci

3 / 9
Prohlédnout znovu

Jak si vychutnat novoroční oběd po silvestrovské noci

Čočka s uzeným masem je tradičním novoročním pokrmem | F.O.O.D.
Silný domácí vývar vás po bujarém večeru postaví na nohy. Doplníte jím tekutiny i ztracené vitaminy | iStock
Čočkový salát se sázeným vejcem je výtečnou obměnou klasiky v podobě čočky nakyselo | F.O.O.D
Jablka se na Nový rok jedla pro sílu a odvahu. Dopřejte si je např. v jablečném koláči | iStock
Čočkový salát s halloumi a kadeřávkem je výtečným pokrmem, na kterém si pochutnají i vegetariáni | F.O.O.D.
Oblíbeným moučníkem, který přijde vhod i na Nový rok, je jablečný štrúdl | iStock
Na Nový rok se již tradičně nepodává drůbež, aby strávníkům neuletělo štěstí. Pokud si ale na tradice zrovna dvakrát nepotrpíte, dopřejte si silný slepičí vývar. Z prohýřené silvestrovské noci vás zaručeně postaví na nohy | F.O.O.D.
Pečená dýně s čočkovým salátem je výtečným obědem i večeří | F.O.O.D.
Čočka s uzenou makrelou a grepem je neotřelou kombinací, která překvapí | F.O.O.D.