Logo magazínu

Boží hod vánoční: Naservírujte si tradiční pochoutky

1 / 8
Prohlédnout znovu

Boží hod vánoční: Naservírujte si tradiční pochoutky

Na Boží hod vánoční se dříve podávala velmi často drůbež. Husa, krůta nebo perlička | iStock
Video se připravuje ...
Dnes se v mnoha rodinách vaří svíčková omáčka doplněná o karlovarské či houskové knedlíky | F.O.O.D.
Polévka je grunt. Připravte např. silný hovězí vývar | iStock
Výtečnou přílohou k drůbeži jsou také lokše | F.O.O.D.
Sušené ovoce se skvěle hodí také do slané kuchyně. Naplňte jím např. vepřovou pečeni | iStock
Ozvláštněte klasiku v podobě pečené kachny s knedlíky např. rozinkovým, brusinkovým nebo fíkovým zelím | F.O.O.D.
Video se připravuje ...