Boží hod vánoční: Naservírujte si tradiční pochoutky
2
/
8
Prohlédnout znovu
Boží hod vánoční: Naservírujte si tradiční pochoutky
Na Boží hod vánoční se dříve podávala velmi často drůbež. Husa, krůta nebo perlička
|
iStock
Video se připravuje ...
Dnes se v mnoha rodinách vaří svíčková omáčka doplněná o karlovarské či houskové knedlíky
|
F.O.O.D.
Polévka je grunt. Připravte např. silný hovězí vývar
|
iStock
Výtečnou přílohou k drůbeži jsou také lokše
|
F.O.O.D.
Sušené ovoce se skvěle hodí také do slané kuchyně. Naplňte jím např. vepřovou pečeni
|
iStock
Ozvláštněte klasiku v podobě pečené kachny s knedlíky např. rozinkovým, brusinkovým nebo fíkovým zelím
|
F.O.O.D.
Video se připravuje ...