Logo magazínu

Co ke štědrovečerní večeři, když nejíte ryby?

5 / 11
Prohlédnout znovu

Co ke štědrovečerní večeři, když nejíte ryby?

Voňavé, dozlatova osmažené řízky z krkovice vám báječně poslouží na štědrovečerní večeři. | F.O.O.D
Video se připravuje ...
Strouhanku si připravíte snadno a rychle doma! | iStock
Vinná klobása na pivě se peče smotaná do šneků, zpevněná špejlí v pekáčku s cibulí, nakrájenou slaninou, česnekem, rajským protlakem a pivem. | iStock
Před zamotáním se doporučuje klobásu spařit ve vroucí vodě. | iStock
Karbanátky mohou skvěle nahradit tradiční kapří večeři. | iStock
Masové nebo tofu karbanátky budou chutnat báječně k bramborovému salátu. | profimedia
Víte, že telecí maso patří i do pravého vídeňského řízku? | profimedia
Řízek s bramborovým salátem | iStock
Plátek s fazolkami se dá připravit přírodně z vepřového, kuřecího nebo drůbežího masa. | iStock
pivo | iStock