Co ke štědrovečerní večeři, když nejíte ryby?
2
/
11
Prohlédnout znovu
Co ke štědrovečerní večeři, když nejíte ryby?
Voňavé, dozlatova osmažené řízky z krkovice vám báječně poslouží na štědrovečerní večeři.
|
F.O.O.D
Video se připravuje ...
Strouhanku si připravíte snadno a rychle doma!
|
iStock
Vinná klobása na pivě se peče smotaná do šneků, zpevněná špejlí v pekáčku s cibulí, nakrájenou slaninou, česnekem, rajským protlakem a pivem.
|
iStock
Před zamotáním se doporučuje klobásu spařit ve vroucí vodě.
|
iStock
Karbanátky mohou skvěle nahradit tradiční kapří večeři.
|
iStock
Masové nebo tofu karbanátky budou chutnat báječně k bramborovému salátu.
|
profimedia
Víte, že telecí maso patří i do pravého vídeňského řízku?
|
profimedia
Řízek s bramborovým salátem
|
iStock
Plátek s fazolkami se dá připravit přírodně z vepřového, kuřecího nebo drůbežího masa.
|
iStock
pivo
|
iStock