Fantastické marokánky 3x jinak: se smetanou, salkem i arašídy
2
/
9
Prohlédnout znovu
Fantastické marokánky 3x jinak: se smetanou, salkem i arašídy
Sladkým placičkám v podobě marokánek je připisován arabský původ
|
iStock
Video se připravuje ...
Spodní strana marokánek se tradičně potahuje čokoládou nebo čokoládovou polevou
|
iStock
Do směsi na marokánky je možné použít jak ovoce sušené, tak kandované
|
iStock
Zbyde-li vám trocha směsi ovoce z marokánek, můžete ji použít např. na přípravu domácí čokolády
|
iStock
Med se používá především při přípravě florentýnek, ale setkat se s ním můžete i v receptech na marokánky
|
iStock
Velmi oblíbeným druhem nepečeného cukroví jsou rumové kuličky
|
iStock
Video se připravuje ...
Bez tradičních medových perníčků na stole si už nedokážeme Vánoce ani představit
|
iStock