Logo magazínu

Tyto triky vás zachrání, když se štědrovečerní večeře nedaří

5 / 7
Prohlédnout znovu

Tyto triky vás zachrání, když se štědrovečerní večeře nedaří

Linecké těsto je důležité nechat odležet, aby měla mouka čas dostatečně nabobtnat. Půjde potom krásně rozvalovat | iStock
Aby si vánočka zachovala během pečení svůj tvar, zajistěte ji špejlemi | F.O.O.D.
Jestliže máte marcipán příliš tvrdý, přidejte k němu trochu vody | iStock
Aby byl hovězí vývar krásně čirý, je důležité odstranit vysráženou bílkovinu z masa a kostí | iStock
Na smažení je nejlepší přepuštěné máslo. Díky vysokému kouřovému bodu se hned tak nepřepálí | iStock
Jestliže se vám marcipán při rozvalování trhá, přidejte do něj trochu medu, díky němu bude vláčnější | iStock
Aby vám šly brambory uvařené ve slupce dobře loupat, zchlaďte je ledovou vodou | iStock