Tyto triky vás zachrání, když se štědrovečerní večeře nedaří
1
/
7
Prohlédnout znovu
Tyto triky vás zachrání, když se štědrovečerní večeře nedaří
Linecké těsto je důležité nechat odležet, aby měla mouka čas dostatečně nabobtnat. Půjde potom krásně rozvalovat
|
iStock
Aby si vánočka zachovala během pečení svůj tvar, zajistěte ji špejlemi
|
F.O.O.D.
Jestliže máte marcipán příliš tvrdý, přidejte k němu trochu vody
|
iStock
Aby byl hovězí vývar krásně čirý, je důležité odstranit vysráženou bílkovinu z masa a kostí
|
iStock
Na smažení je nejlepší přepuštěné máslo. Díky vysokému kouřovému bodu se hned tak nepřepálí
|
iStock
Jestliže se vám marcipán při rozvalování trhá, přidejte do něj trochu medu, díky němu bude vláčnější
|
iStock
Aby vám šly brambory uvařené ve slupce dobře loupat, zchlaďte je ledovou vodou
|
iStock