Logo magazínu

Znáte pajšlovou omáčku? Tento pokrm není pro každého, ale rozhodně ho musíte ochutnat

1 / 9
Prohlédnout znovu

Znáte pajšlovou omáčku? Tento pokrm není pro každého, ale rozhodně ho musíte ochutnat

Pajšl můžete uvařit z více druhů vnitřností. Oblíbená jsou plíce, jazyk i srdce | Profimedia
Z jater snadno připravíte jak výtečnou omáčku, tak domácí paštiku | iStock
Osvědčenou přílohou k pajšlu jsou houskové nebo karlovarské knedlíky | iStock
Bobkové listy dodají vývaru úžasné aroma | iStock
Pajšlovou omáčku můžete zjemnit jak sladkou smetanou na vaření, tak oblíbenou zakysankou | iStock
Droby se do omáčky přidávají pokrájené nebo namleté | iStock
Ke kořenové zelenině přidejte trochu cukru a nechte jej lehce zkaramelizovat. Omáčka získá příjemně nasládlou chuť | iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...