Znáte pajšlovou omáčku? Tento pokrm není pro každého, ale rozhodně ho musíte ochutnat
5
/
9
Prohlédnout znovu
Znáte pajšlovou omáčku? Tento pokrm není pro každého, ale rozhodně ho musíte ochutnat
Pajšl můžete uvařit z více druhů vnitřností. Oblíbená jsou plíce, jazyk i srdce
|
Profimedia
Z jater snadno připravíte jak výtečnou omáčku, tak domácí paštiku
|
iStock
Osvědčenou přílohou k pajšlu jsou houskové nebo karlovarské knedlíky
|
iStock
Bobkové listy dodají vývaru úžasné aroma
|
iStock
Pajšlovou omáčku můžete zjemnit jak sladkou smetanou na vaření, tak oblíbenou zakysankou
|
iStock
Droby se do omáčky přidávají pokrájené nebo namleté
|
iStock
Ke kořenové zelenině přidejte trochu cukru a nechte jej lehce zkaramelizovat. Omáčka získá příjemně nasládlou chuť
|
iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...