Logo magazínu

Škvarky v hlavní roli! Vyzkoušejte výtečné škvarkové pracny, placky i pomazánku

2 / 7
Prohlédnout znovu

Škvarky v hlavní roli! Vyzkoušejte výtečné škvarkové pracny, placky i pomazánku

Škvarky slané pečivo krásně provoní a propůjčí mu úžasnou chuť a vláčnost | iStock
Škvarky vznikají jako vedlejší produkt při škvaření čerstvého sádla | iStock
Škvarkovou pomazánku můžete připravit na mnoho způsobů. Výtečně chutná např. s vejci, cibulkou a hořčicí | iStock
Škvarky je důležité škvařit pomalu. Jen tak budou krásně křupavé a zlatavé | iStock
Škvarkové sádlo je výtečné k namazání na pečivo i do těsta | iStock
Na setkání s přáteli můžete upéct škvarkové tyčinky | F.O.O.D.
Vepřové sádlo se skvěle hodí na chleba i na smažení | iStock