Škvarky v hlavní roli! Vyzkoušejte výtečné škvarkové pracny, placky i pomazánku
1
/
7
Prohlédnout znovu
Škvarky v hlavní roli! Vyzkoušejte výtečné škvarkové pracny, placky i pomazánku
Škvarky slané pečivo krásně provoní a propůjčí mu úžasnou chuť a vláčnost
|
iStock
Škvarky vznikají jako vedlejší produkt při škvaření čerstvého sádla
|
iStock
Škvarkovou pomazánku můžete připravit na mnoho způsobů. Výtečně chutná např. s vejci, cibulkou a hořčicí
|
iStock
Škvarky je důležité škvařit pomalu. Jen tak budou krásně křupavé a zlatavé
|
iStock
Škvarkové sádlo je výtečné k namazání na pečivo i do těsta
|
iStock
Na setkání s přáteli můžete upéct škvarkové tyčinky
|
F.O.O.D.
Vepřové sádlo se skvěle hodí na chleba i na smažení
|
iStock