Logo magazínu

Grilování masa: Jednoduché recepty na omáčky a dipy, které musíte zkusit!

4 / 20
Prohlédnout znovu

Grilování masa: Jednoduché recepty na omáčky a dipy, které musíte zkusit!

Bez omáček a dipů není grilování ono | iStock
Domácí dip s okurkou a kapary funguje k masu i rybám | iStock
Řecké tzatziki se stávají evergreenem českých kuchyní | iStock
Video se připravuje ...
Na ďábelský chilli dip potřebujete jenom čerstvé papričky, rajčatový protlak, kapku medu a pořádný kus odvahy | istock
Tzatziki výborně chutnají nejen k řeckým pokrmům | iStock
Tzatziki je klasika, která osvěží každé letní hody | istock
Domácí tatarka zabere pět minut, dozdobit jí můžete petrželkou | istock
Červenou řepu na dip uvařte v páře nebo upečte v alobalu v troubě | istock
Dipy jsou hotové za pár minut | iStock
Skvělé ke grilovanému masu jsou i tapenády, například z oliv | iStock
Domácí majonéza se s kupovanou nedá srovnat | iStock
Video se připravuje ...
Jogurt s čerstvými bylinkami | iStock
Domácí majonéza z kvalitních surovin nemusí být dietní krok vedle, pokud si ji dáte občas v malém množství | iStock
Z jogurtu lze udělat zdravější dip, po kterém nebudete mít výčitky svědomí | iStock
Zbylý jogurtový dip můžete použít jako zálivku do salátu | iStock
Tzatziki můžete podávat i s křupavým pečivem jako předkrm | iStock
Přidejte do domácí tatarky i kapku bílého vína | iStock
Stačí trocha česneku, máty, limetkové šťávy, soli a pepře a z řeckého jogurtu je skvělá omáčka do domácích burgerů | iStock