Grilování masa: Jednoduché recepty na omáčky a dipy, které musíte zkusit!
3
/
20
Prohlédnout znovu
Grilování masa: Jednoduché recepty na omáčky a dipy, které musíte zkusit!
Bez omáček a dipů není grilování ono
|
iStock
Domácí dip s okurkou a kapary funguje k masu i rybám
|
iStock
Řecké tzatziki se stávají evergreenem českých kuchyní
|
iStock
Video se připravuje ...
Na ďábelský chilli dip potřebujete jenom čerstvé papričky, rajčatový protlak, kapku medu a pořádný kus odvahy
|
istock
Tzatziki výborně chutnají nejen k řeckým pokrmům
|
iStock
Tzatziki je klasika, která osvěží každé letní hody
|
istock
Domácí tatarka zabere pět minut, dozdobit jí můžete petrželkou
|
istock
Červenou řepu na dip uvařte v páře nebo upečte v alobalu v troubě
|
istock
Dipy jsou hotové za pár minut
|
iStock
Skvělé ke grilovanému masu jsou i tapenády, například z oliv
|
iStock
Domácí majonéza se s kupovanou nedá srovnat
|
iStock
Video se připravuje ...
Jogurt s čerstvými bylinkami
|
iStock
Domácí majonéza z kvalitních surovin nemusí být dietní krok vedle, pokud si ji dáte občas v malém množství
|
iStock
Z jogurtu lze udělat zdravější dip, po kterém nebudete mít výčitky svědomí
|
iStock
Zbylý jogurtový dip můžete použít jako zálivku do salátu
|
iStock
Tzatziki můžete podávat i s křupavým pečivem jako předkrm
|
iStock
Přidejte do domácí tatarky i kapku bílého vína
|
iStock
Stačí trocha česneku, máty, limetkové šťávy, soli a pepře a z řeckého jogurtu je skvělá omáčka do domácích burgerů
|
iStock