Svatomartinská hostina: Díky naší galerii a tipům letos zazáříte, ale nejen s jídlem. Dokonce i vyladěnou tabulí!
5
/
32
Prohlédnout znovu
Svatomartinská hostina: Díky naší galerii a tipům letos zazáříte, ale nejen s jídlem. Dokonce i vyladěnou tabulí!
Svatomartinská hostina ve velkém stylu. Se stolováním si můžete náležitě vyhrát
|
iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...
Stolování
|
iStock
Při pečení do husy nepíchejte vidličkou. Mohlo by dojít ke ztrátě tuku a maso by nebylo šťavnaté
|
iStock
Svatomartinská husa je delikátní záležitost
|
iStock
K huse rozhodně patří i svatomartinské víno, které je zkrátka neodolatelné
|
iStock
Husu doporučujeme podlévat až v závěru pečení
|
iStock
Na stole vedle sebe vždy leží maximálně 3 kusy stejných příborů
|
iStock
Před pečením nezapomeňte maso řádně osolit. Sůl má vliv i na výslednou kůrčičku
|
iStock
Stolování
|
iStock
Na dozlatova vypečené husičce si pochutnáte
|
Profimedia
Při stolování byste měli dodržet několik pravidel etikety, která se týkají příborů, talířů i sklenic
|
iStock
Na slavnostní oběd nebo večeři se doporučuje prostřít čistě bílý ubrus, který můžete kombinovat s různými doplňky
|
iStock
Dekorativní květiny by neměly být příliš vysoké, aby nepřekážely v konverzaci mezi hosty
|
iStock
Svatomartinské víno byste měli zkonzumovat co nejdříve. Jedná se o mladé víno, a tak se může poměrně brzy zkazit
|
iStock
Svatomartinská hostina
|
iStock
Stolování
|
iStock
Husa
|
iStock
Svatomartinská hostina
|
iStock
Stolování
|
iStock
Stolování
|
iStock
Svatomartinská hostina
|
iStock
Stolování
|
iStock
Klíčem k úspěchu je především pomalé pečení, a to až několik hodin
|
iStock
Stolování
|
iStock
Svatomartinské víno
|
iStock
Stolování
|
iStock
Stolování
|
iStock
Při výběru masa dbejte na čerstvost a původ. Zvolte spíše menší a mladé kusy. Ideální je maso z farmy
|
iStock
Stolování
|
iStock
Stolování
|
iStock