Logo magazínu

Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky

1 / 8
Prohlédnout znovu

Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky

Výtečný kaldoun připravíte z drobů husích, kachních, kuřecích i králičích | F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Česnek dodá játrovým knedlíčkům typickou vůni i chuť | iStock
Maso z uvařených drůbežích krků a křídel oberte a přidejte do polévky | iStock
Polévku můžete na závěr zjemnit žloutkem rozmíchaným v mléce | iStock
Listy majoránky se v kuchyni používají čerstvé i sušené. Díky této bylince jsou pokrmy nejen voňavější, ale také stravitelnější | iStock
Z drůbežích jater připravíte výtečné knedlíčky do polévky i domácí paštiku | iStock
Silný domácí vývar je základem nejen mnoha polévek, ale i omáček | iStock