Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
2
/
8
Prohlédnout znovu
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Výtečný kaldoun připravíte z drobů husích, kachních, kuřecích i králičích
|
F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Česnek dodá játrovým knedlíčkům typickou vůni i chuť
|
iStock
Maso z uvařených drůbežích krků a křídel oberte a přidejte do polévky
|
iStock
Polévku můžete na závěr zjemnit žloutkem rozmíchaným v mléce
|
iStock
Listy majoránky se v kuchyni používají čerstvé i sušené. Díky této bylince jsou pokrmy nejen voňavější, ale také stravitelnější
|
iStock
Z drůbežích jater připravíte výtečné knedlíčky do polévky i domácí paštiku
|
iStock
Silný domácí vývar je základem nejen mnoha polévek, ale i omáček
|
iStock