Logo magazínu

Tereza Kostková se nezalekne ani české klasiky! Ochutnejte její oblíbený recept z dětství

5 / 15
Prohlédnout znovu

Tereza Kostková se nezalekne ani české klasiky! Ochutnejte její oblíbený recept z dětství

Ochutnejte výtečné moravské koláče podle Terezy Kostkové | iStock, Profimedia
Video se připravuje ...
Terezu Kostkovou můžete vídat jako moderátorku StarDance | profimedia.cz
Moravské koláčky Terezy Kostkové jsou skvělým tipem na sladkou tečku za nedělním obědem! | iStock
Tereza převážně vaří sama | Profimedia
Povidla je třeba ochutit rumem. Doporučuje se jedna lžíce, ale množství můžete upravit podle své chuti | iStock
Usměvavá moderátorka má ráda i světovou kuchyni | Profimedia
Moravské koláčky mají dokonalou náplň z máku a povidel, která je ochucená rumem a citronovou kůrou | iStock
V prvním kroku svařte mák s mlékem a ochuťte citronovou kůrou a cukrem | iStock
Do každého koláčku je třeba udělat důlek. Do něj přijdou povidla! | iStock
Vejce budete potřebovat do těsta i na potření koláčků | iStock
Koláčky vyžadují 10 minut kynutí a rozhodně se tohoto procesu nemusíte obávat. Těsto potřebuje především teplé prostředí | iStock
Na těchto moravských koláčcích si Tereza Kostková pochutnávala už jako malé dítě | iStock
Polohrubá mouka | iStock
Citronová kůra | iStock