Už jste ochutnali couračku? Nahlédněte pod pokličku staročeské kuchyně
3
/
10
Prohlédnout znovu
Už jste ochutnali couračku? Nahlédněte pod pokličku staročeské kuchyně
Staročeská couračka
|
Shutterstock
Video se připravuje ...
Couračku můžete doplnit také kousky uzeného masa a zastřeným vejcem
|
iStock
Budete-li servírovat polévku v bochníku chleba, kousky vydlabaného vnitřku opečte na pánvi a polévku jím doplňte
|
iStock
Vitamínovou bombu v podobě kysaného zelí si snadno připravíte i doma
|
iStock
Do slovenské vánoční kapustnice můžete přidat také sušené švestky
|
iStock
Zelňačka s domácí klobásou opravdu zasytí
|
iStock
Bílé i červené hlávkové zelí je hojně využívaná zelenina v tradiční české kuchyni
|
iStock
Výtečnou polévku uvaříte také z čerstvých zelných listů
|
iStock
Video se připravuje ...