Logo magazínu

Už jste ochutnali couračku? Nahlédněte pod pokličku staročeské kuchyně

1 / 10
Prohlédnout znovu

Už jste ochutnali couračku? Nahlédněte pod pokličku staročeské kuchyně

Staročeská couračka | Shutterstock
Video se připravuje ...
Couračku můžete doplnit také kousky uzeného masa a zastřeným vejcem | iStock
Budete-li servírovat polévku v bochníku chleba, kousky vydlabaného vnitřku opečte na pánvi a polévku jím doplňte | iStock
Vitamínovou bombu v podobě kysaného zelí si snadno připravíte i doma | iStock
Do slovenské vánoční kapustnice můžete přidat také sušené švestky | iStock
Zelňačka s domácí klobásou opravdu zasytí | iStock
Bílé i červené hlávkové zelí je hojně využívaná zelenina v tradiční české kuchyni | iStock
Výtečnou polévku uvaříte také z čerstvých zelných listů | iStock
Video se připravuje ...