Smlsněte si na úžasně lehkém ořechovém dortu se švestkami a karamelem, který se rozplývá na jazyku
1
/
9
Prohlédnout znovu
Smlsněte si na úžasně lehkém ořechovém dortu se švestkami a karamelem, který se rozplývá na jazyku
Dort dacquoise je francouzskou cukrárenskou delikatesou
|
F.O.O.D.
Pro dobře našlehaný bílkový sníh je důležité, aby se při oddělování částí vajec nedostala do bílků ani malá příměs žloutků
|
iStock
Při přípravě sněhové hmoty přisypávejte k bílkům cukr po částech
|
iStock
Pokud bílky dostatečně nehoustnou, přidejte k nim pár kapek citronové šťávy
|
iStock
Video se připravuje ...
Aby se sníh dobře šlehal, je důležité mít dobře odmaštěnou mísu i metly
|
iStock
Mleté ořechy do hmoty zlehka zabalte
|
iStock
Vlašské ořechy můžete nahradit např. mandlemi
|
iStock
Z bílkové hmoty se připravuje také oblíbené sněhové pečivo
|
iStock