Logo magazínu

Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční moučníky z ikonické tyčinky s kokosovo-rumovou příchutí

5 / 10
Prohlédnout znovu

Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční moučníky z ikonické tyčinky s kokosovo-rumovou příchutí

Buchty na plech patří díky své snadné a rychlé přípravě mezi nejoblíbenější moučníky | iStock
Pro snadnější vyšlehání bílkového sněhu přidejte k bílkům pár kapek citronové šťávy | iStock
Prosátím přes síto se mouka krásně provzdušní a moučníky budou nadýchanější | iStock
Bábovka s margotkou vyšperkovaná čokoládovou polevou a oříšky ozdobí každou sváteční tabuli | iStock
Na třené těsto je důležité mít připravené změklé máslo pokojové teploty | iStock
Pro dokonale vyšlehaný bílkový sníh je důležité, aby se při oddělování částí vajec nedostala do bílků ani malá příměs žloutků | iStock
Na nadýchaných roládách z piškotového těsta si pochutnají gurmáni všech generací | iStock
Citronová kůra piškotové těsto krásně provoní | iStock
Čokoládovou polevou snadno ozdobíte roládu, bábovku i buchtu na plech | iStock
Vejce by měla být před zpracováním těsta pokojové teploty | iStock