Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční moučníky z ikonické tyčinky s kokosovo-rumovou příchutí
1
/
10
Prohlédnout znovu
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční moučníky z ikonické tyčinky s kokosovo-rumovou příchutí
Buchty na plech patří díky své snadné a rychlé přípravě mezi nejoblíbenější moučníky
|
iStock
Pro snadnější vyšlehání bílkového sněhu přidejte k bílkům pár kapek citronové šťávy
|
iStock
Prosátím přes síto se mouka krásně provzdušní a moučníky budou nadýchanější
|
iStock
Bábovka s margotkou vyšperkovaná čokoládovou polevou a oříšky ozdobí každou sváteční tabuli
|
iStock
Na třené těsto je důležité mít připravené změklé máslo pokojové teploty
|
iStock
Pro dokonale vyšlehaný bílkový sníh je důležité, aby se při oddělování částí vajec nedostala do bílků ani malá příměs žloutků
|
iStock
Na nadýchaných roládách z piškotového těsta si pochutnají gurmáni všech generací
|
iStock
Citronová kůra piškotové těsto krásně provoní
|
iStock
Čokoládovou polevou snadno ozdobíte roládu, bábovku i buchtu na plech
|
iStock
Vejce by měla být před zpracováním těsta pokojové teploty
|
iStock