Kam v Praze na zmrzlinu? Tohle jsou favoriti foodblogerek
V kurzu jsou velké porce a netradiční příchuti
|
iStock
Dnes už se s jiným než sladkým vaflovým kornoutem prakticky nesetkáte. Zmrzlinu si ale můžete dát i do kelímku, a ušetřit tak i pár kalorií
|
Angelato
Jste-li nerozhodní, jednu porci zmrzliny si v Angelatu můžete namíchat z více příchutí
|
Angelato
Pan "Zmrzlinka" aneb Honza Hochsteiger mnoho let pracoval v Itálii pro nejlepší italské zmrzlináře
|
Crème de la Crème
Pan a paní "Zmrzlinkovi" úžasně dotváří celý ten italský zmrzlinový příběh Crème de la Crème
|
Crème de la Crème
Hitem letošního léta je rolovaná zmrzlina
|
istock
Černočerná zmrzlina s aktivním uhlím frčela loni o prázdninách. Jaké bizarní příchutě pro nás zmrzlináři připraví letos?
|
iStock
Stále větší oblibě se těší sorbety, především proto, že neobsahují laktózu a dopřát si je mohou také vegani
|
iStock
Markéta Pavleje je jedna z nejznámějších českých foodblogerek
|
archiv M. Pavleje
Kateřina Kuranová alias Smooth and Cooking chodí na zmrzlinu na náměstí Republiky
|
Instagram Kateřiny Kuranové
Jana Králiková je nutriční terapeutka, která propadla vaření
|
Facebook Jany Králikové
Ivana Jindřichová je proslulá svými originálními dorty
|
Archiv Ivany Jindřichové
Energická Kamu Kamila Rundusová je asi nejvýraznější českou kuchařkou
|
facebook
Také v Cacao Prague vám porci naservírují buď do praktického kelímku, nebo poctivého vaflového kornoutu
|
Cacao Prague
Cacao bude letos rozšiřovat nabídku zmrzlin o více než dvojnásobek. Zatím vede nejen u blogerky Katky příchuť Raffaello a Kinder Maxi King
|
Cacao Prague