Logo magazínu

Tipy na grilování: Jak připravit hamburger, kuřecí maso i grilovaný hermelín

1 / 9
Prohlédnout znovu

Tipy na grilování: Jak připravit hamburger, kuřecí maso i grilovaný hermelín

Aby bylo maso co nejkřehčí, potřebuje kyselé. Citronová šťáva, víno nebo ocet by ve vaší marinádě chybět neměly | istock
Steak z tuňáka se nebojte nechat uvnitř až skoro syrový | istock
Připravte krevetové špízy. Nejenže se Vám bude s krevetami lépe manipulovat, ale také efektivně vypadají | iStock
Do marinády na mořské plody rozhodně patří olivový olej | iStock
Zkuste na gril položit i zeleninu a ovoce. Grilovaný ananas se zmrzlinou bude perfektní sladkou tečkou | iStock
Video se připravuje ...
grilovaný hermelín | iStock
S limetkou a avokádem budou vaše tacos osvěžující | istock
Tortilly s kuřecím nemusí být nuda. Doplňte je ovocem a koriandrovým dipem | iStock