Neodolatelný punčák: Upečte dort i řezy, na které jen tak někdo nezapomene!
1
/
8
Prohlédnout znovu
Neodolatelný punčák: Upečte dort i řezy, na které jen tak někdo nezapomene!
Punčové řezy jsou oblíbenou cukrárenskou klasikou
|
iStock
Video se připravuje ...
Při oddělování částí vajec je důležité, aby se do bílků nedostala příměs žloutků
|
iStock
Do korpusu můžeme pro lepší chuť přidat lžičku citronové kůry
|
iStock
Při šlehání bílkového sněhu je důležité, aby byly mísa i metly dobře odmaštěné
|
iStock
Pokud se bílky špatně šlehají, stačí přidat pár kapek citronové šťávy
|
iStock
Vejce by měla být před šleháním pokojové teploty
|
iStock
Mouku je zapotřebí provzdušnit prosátím
|
iStock