Mrkvance, řepánky, povidlové i Honzovy: Překvapte své blízké pekáčem buchet!
2
/
9
Prohlédnout znovu
Mrkvance, řepánky, povidlové i Honzovy: Překvapte své blízké pekáčem buchet!
Kynuté buchty jsou pokladem české kuchyně
|
F.O.O.D.
Maková nádivka ovoněná rumem a skořicí patří mezi nejoblíbenější náplně
|
iStock
Těsto je důležité nechat kynout zakryté utěrkou na teplém místě
|
iStock
Tvarohovou náplň skvěle ochutí špetka nastrouhané citronové kůry
|
iStock
Vlašské ořechy se výtečně hodí jak na přípravu náplně, tak sladké drobenky
|
iStock
Droždí je důležité skladovat při teplotách od 1 do 10 °C
|
iStock
Pekáč buchet je ozdobou každého svátečně prostřeného stolu
|
F.O.O.D.
Mouku je třeba prosít, aby se provzdušnila
|
iStock
Domácí vejce dodají těstu krásně žlutou barvu
|
iStock