Logo magazínu

Mrkvance, řepánky, povidlové i Honzovy: Překvapte své blízké pekáčem buchet!

1 / 9
Prohlédnout znovu

Mrkvance, řepánky, povidlové i Honzovy: Překvapte své blízké pekáčem buchet!

Kynuté buchty jsou pokladem české kuchyně | F.O.O.D.
Maková nádivka ovoněná rumem a skořicí patří mezi nejoblíbenější náplně | iStock
Těsto je důležité nechat kynout zakryté utěrkou na teplém místě | iStock
Tvarohovou náplň skvěle ochutí špetka nastrouhané citronové kůry | iStock
Vlašské ořechy se výtečně hodí jak na přípravu náplně, tak sladké drobenky | iStock
Droždí je důležité skladovat při teplotách od 1 do 10 °C | iStock
Pekáč buchet je ozdobou každého svátečně prostřeného stolu | F.O.O.D.
Mouku je třeba prosít, aby se provzdušnila | iStock
Domácí vejce dodají těstu krásně žlutou barvu | iStock