Logo magazínu

Dejte kapustě druhou šanci! Vyzkoušejte přípravu v pivním těstíčku nebo s uzeným a nudlemi

4 / 9
Prohlédnout znovu

Dejte kapustě druhou šanci! Vyzkoušejte přípravu v pivním těstíčku nebo s uzeným a nudlemi

Kapustové karbanátky jsou výtečnou alternativou tradičního receptu z masa | F.O.O.D.
Těstoviny s kapustou jsou výborné v kombinaci např. s masem uzeným či kuřecím | iStock
Jestliže máte rádi zapečené těstoviny, vyzkoušejte přípravu s dýní a kapustou | F.O.O.D.
Kapusta je výbornou přílohou k rybám | F.O.O.D.
Růžičková kapusta je vynikající také v přípravě na indický způsob s kari a kokosovým mlékem | F.O.O.D.
Hlávková kapusta patří s květákem a brokolicí mezi oblíbené druhy košťálové zeleniny | iStock
Zapečené sýrové těstoviny s květákem a kadeřávkem jsou vydatným obědem | F.O.O.D.
Závitky můžeme připravit jak z listů zelných, tak kapustových | iStock
Růžičková kapusta je výtečná v úpravě s česnekem a slaninou | F.O.O.D.