Dejte kapustě druhou šanci! Vyzkoušejte přípravu v pivním těstíčku nebo s uzeným a nudlemi
1
/
9
Prohlédnout znovu
Dejte kapustě druhou šanci! Vyzkoušejte přípravu v pivním těstíčku nebo s uzeným a nudlemi
Kapustové karbanátky jsou výtečnou alternativou tradičního receptu z masa
|
F.O.O.D.
Těstoviny s kapustou jsou výborné v kombinaci např. s masem uzeným či kuřecím
|
iStock
Jestliže máte rádi zapečené těstoviny, vyzkoušejte přípravu s dýní a kapustou
|
F.O.O.D.
Kapusta je výbornou přílohou k rybám
|
F.O.O.D.
Růžičková kapusta je vynikající také v přípravě na indický způsob s kari a kokosovým mlékem
|
F.O.O.D.
Hlávková kapusta patří s květákem a brokolicí mezi oblíbené druhy košťálové zeleniny
|
iStock
Zapečené sýrové těstoviny s květákem a kadeřávkem jsou vydatným obědem
|
F.O.O.D.
Závitky můžeme připravit jak z listů zelných, tak kapustových
|
iStock
Růžičková kapusta je výtečná v úpravě s česnekem a slaninou
|
F.O.O.D.