Výborné karbanátky: Zapomeňte na klasiku a připravte si šťavnaté dýňové či žemlové se žampiony
3
/
15
Prohlédnout znovu
Výborné karbanátky: Zapomeňte na klasiku a připravte si šťavnaté dýňové či žemlové se žampiony
Dozlatova osmažené karbanátky jsou oblíbeným obědem i večeří
|
F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Pro obměnu nastavte maso nastrouhanou červenou řepou nebo dýní
|
iStock
Maso na karbanátky si zakupte vcelku a nechte si jej umlít. Jen tak budete mít 100% jistotu o jeho čerstvosti a kvalitě
|
iStock
Vynikající jsou také karbanátky připravené z košťálové zeleniny, jako je například květák, kapusta či brokolice
|
iStock
Oblíbenou přílohou ke karbanátkům jsou vařené brambory nebo bramborová kaše
|
F.O.O.D
Do karbanátků můžeme přidat také různé druhy sýrů. Výborná je např. niva, která dodá směsi na pikantnosti
|
iStock
Video se připravuje ...
Pro milovníky hub připravte karbanátky z lesních hub nebo žampionů
|
iStock
Karbanátky z pohanky a červené čočky jsou výtečnou obměnou masové klasiky
|
iStock
Karbanátky snadno připravíme na pánvi i v troubě
|
F.O.O.D.
Brokolicové karbanátky
|
iStock
Celerové karbanátky
|
F.O.O.D.
Karbanátky z pohanky, červené čočky a mrkve
|
F.O.O.D.
Krůtí karbanátky s koriandrem
|
F.O.O.D.