Logo magazínu

Výborné karbanátky: Zapomeňte na klasiku a připravte si šťavnaté dýňové či žemlové se žampiony

1 / 15
Prohlédnout znovu

Výborné karbanátky: Zapomeňte na klasiku a připravte si šťavnaté dýňové či žemlové se žampiony

Dozlatova osmažené karbanátky jsou oblíbeným obědem i večeří | F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Pro obměnu nastavte maso nastrouhanou červenou řepou nebo dýní | iStock
Maso na karbanátky si zakupte vcelku a nechte si jej umlít. Jen tak budete mít 100% jistotu o jeho čerstvosti a kvalitě | iStock
Vynikající jsou také karbanátky připravené z košťálové zeleniny, jako je například květák, kapusta či brokolice | iStock
Oblíbenou přílohou ke karbanátkům jsou vařené brambory nebo bramborová kaše | F.O.O.D
Do karbanátků můžeme přidat také různé druhy sýrů. Výborná je např. niva, která dodá směsi na pikantnosti | iStock
Video se připravuje ...
Pro milovníky hub připravte karbanátky z lesních hub nebo žampionů | iStock
Karbanátky z pohanky a červené čočky jsou výtečnou obměnou masové klasiky | iStock
Karbanátky snadno připravíme na pánvi i v troubě | F.O.O.D.
Brokolicové karbanátky | iStock
Celerové karbanátky | F.O.O.D.
Karbanátky z pohanky, červené čočky a mrkve | F.O.O.D.
Krůtí karbanátky s koriandrem | F.O.O.D.