Vepřové v hlavní roli: Recepty z panenky, bůčku i krkovice
3
/
8
Prohlédnout znovu
Vepřové v hlavní roli: Recepty z panenky, bůčku i krkovice
Smažené řízky jsou nejlepší z krkovice
|
F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Vepřová líčka se nemusí vařit tak dlouho jako hovězí
|
F.O.O.D.
Marinovaný vepřový bůček je skutečná lahůdka
|
F.O.O.D.
Vepřovou panenku zabalte do listového těsta spolu se slaninou
|
F.O.O.D.
Vepřová pečeně nemusí být suchá, když dodržíte správný postup
|
F.O.O.D.
Vepřový bůček nepatří jen české kuchyni, ale je součástí i tradičních vietnamských baget Bánh-mí
|
iStock
Vepřové maso je velice používané také ve vietnamské kuchyni
|
iStock