Logo magazínu

Vepřové v hlavní roli: Recepty z panenky, bůčku i krkovice

1 / 8
Prohlédnout znovu

Vepřové v hlavní roli: Recepty z panenky, bůčku i krkovice

Smažené řízky jsou nejlepší z krkovice | F.O.O.D.
Vepřová líčka se nemusí vařit tak dlouho jako hovězí | F.O.O.D.
Marinovaný vepřový bůček je skutečná lahůdka | F.O.O.D.
Vepřovou panenku zabalte do listového těsta spolu se slaninou | F.O.O.D.
Vepřová pečeně nemusí být suchá, když dodržíte správný postup | F.O.O.D.
Vepřový bůček nepatří jen české kuchyni, ale je součástí i tradičních vietnamských baget Bánh-mí | iStock
Vepřové maso je velice používané také ve vietnamské kuchyni | iStock
Už máte únorové číslo časopisu F.O.O.D.? | F.O.O.D.