Logo magazínu

Víkendové hody: Připravte pro rodinu to nejlepší podzimní obědové menu! Podávat se bude kuřecí roláda i koláč s tvarohem

5 / 8
Prohlédnout znovu

Víkendové hody: Připravte pro rodinu to nejlepší podzimní obědové menu! Podávat se bude kuřecí roláda i koláč s tvarohem

Dozlatova vypečená masová roláda je ozdobou každé tabule | iStock
Pomazánka z červené řepy je výtečným předkrmem, který povzbudí chuť na další chody | iStock
Pórek je celkem nenáročný na pěstování. Často je tak k vidění i na našich záhoncích | iStock
Polévka je nedílnou součástí našich jídelníčků. Dodá mnoho živin i potřebných vitamínů | iStock
Maso na roládu lze zakoupit již připravené. Pokud se však pustíte do vykostění kuřete, z odřezků a kostí můžete připravit výtečnou polévku | iStock
Jablka dodají moučníku na šťavnatosti a vláčnosti | iStock
Jako výtečný předkrm můžete připravit také paštiku z kuřecích jater | iStock
Červená řepa je zdravá a chutná zelenina obsahující mnoho vitamínů a minerálů | iStock