Sladká kaše od pondělí do pátku: Uvařte si krupicajdu, rýžovou kaši s jablky nebo pohankovou s ořechy
Krupicová kaše je oblíbenou sladkou večeří napříč všemi generacemi
|
F.O.O.D.
Kaši z ovesných vloček můžeme vyšperkovat banánem, borůvkami, plátky mandlí a chia semínky
|
iStock
Mléčná rýžová kaše se zkaramelizovanými jablky se skořicí je opravdová podzimní dobrota
|
F.O.O.D.
Quinoa je v nabídce obchodů k dostání v černé, červené a bílé variantě
|
iStock
Lesní plody kaši nejen rozzáří, ale dodají také na chuťové svěžesti
|
iStock
Veselé servírování kaše pro malé mlsouny
|
iStock
Merlík čilský neboli quinoa je tzv. pseudoobilovina, která je velmi bohatá na obsah bílkovin
|
iStock
Doplňte krupicovou kaši opečeným ovocem, zakápněte medem a dopřejte si zcela nový chuťový zážitek
|
F.O.O.D.
Pohanková kaše s čokoládou a kakaem je opravdová dobrota
|
iStock
Pro přípravu kaší se kromě tradičního mléka kravského výtečně hodí také jeho rostlinné náhrady, jako je např. mléko kokosové, mandlové, makové nebo ovesné
|
iStock