Logo magazínu

Co takhle dát si závin? Máme pro vás švestkovou, hruškovou i houbovou variantu, po které se jen zapráší!

4 / 9
Prohlédnout znovu

Co takhle dát si závin? Máme pro vás švestkovou, hruškovou i houbovou variantu, po které se jen zapráší!

Závin servírujte dle chuti s kopečkem vanilkové zmrzliny nebo se šlehačkou | iStock
Jablečný štrúdl je natolik oblíbený, že jedna "nohavice" obvykle nestačí | iStock
Závin se švestkami je výbornou ovocnou variantou, kterou můžeme připravit i v kombinaci s mákem | iStock
Skvělou svačinkou je závin ve verzi naslano | iStock
Tvarohovou náplň snadno ozvláštníme např. borůvkami | iStock
Jablka je možné nastrouhat nahrubo nebo nakrájet na drobné kousky | iStock
Závin z chlazeného listového těsta je rychlou alternativou, když nemáme času nazbyt | iStock
Jablečný závin lze doplnit také ořechy nebo rozinkami | iStock
Slané varianty svinutého pohoštění jsou výborné např. se špenátem, brokolicí či houbami | iStock