Logo magazínu

Nejlepší fazolky na smetaně: Nevíte, co do rendlíku? Uvařte si s námi českou klasiku

4 / 8
Prohlédnout znovu

Nejlepší fazolky na smetaně: Nevíte, co do rendlíku? Uvařte si s námi českou klasiku

Fazolky na smetaně můžeme servírovat jak s brambory a vejci, tak s knedlíky a masem | F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Fazolky jsou oblíbenou zeleninovou přílohou k hovězím steakům | F.O.O.D.
Zelené fazolky patří mezi nejčastěji pěstované druhy zeleniny na našich zahradách | iStock
Slanina s fazolkami skvěle ladí, dodá jim výtečnou vůni i chuť | iStock
Zelené fazolky je nutné před servírováním krátce povařit. V syrovém stavu jsou pro lidský organizmus vysoce toxické | iStock
Zavařené fazolky ve sladkokyselém láku jsou výtečnou chuťovkou i přílohou např. k zapečeným těstovinám | iStock
Zelené fazolky mají v kuchyni široké využití, připravit z nich můžeme výtečné polévky, omáčky, přílohy i saláty | iStock