Nejlepší fazolky na smetaně: Nevíte, co do rendlíku? Uvařte si s námi českou klasiku
2
/
8
Prohlédnout znovu
Nejlepší fazolky na smetaně: Nevíte, co do rendlíku? Uvařte si s námi českou klasiku
Fazolky na smetaně můžeme servírovat jak s brambory a vejci, tak s knedlíky a masem
|
F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Fazolky jsou oblíbenou zeleninovou přílohou k hovězím steakům
|
F.O.O.D.
Zelené fazolky patří mezi nejčastěji pěstované druhy zeleniny na našich zahradách
|
iStock
Slanina s fazolkami skvěle ladí, dodá jim výtečnou vůni i chuť
|
iStock
Zelené fazolky je nutné před servírováním krátce povařit. V syrovém stavu jsou pro lidský organizmus vysoce toxické
|
iStock
Zavařené fazolky ve sladkokyselém láku jsou výtečnou chuťovkou i přílohou např. k zapečeným těstovinám
|
iStock
Zelené fazolky mají v kuchyni široké využití, připravit z nich můžeme výtečné polévky, omáčky, přílohy i saláty
|
iStock