Bramborák: Vychutnejte si poklad české kuchyně na 15 způsobů
1
/
9
Prohlédnout znovu
Bramborák: Vychutnejte si poklad české kuchyně na 15 způsobů
Bramboráky jsou tradičním pokrmem, který si můžeme dopřát jako hlavní chod i přílohu
|
iStock
Video se připravuje ...
Aby nastrouhané brambory nehnědly, doporučuje se přelít je horkým mlékem
|
iStock
Bramborák plněný uzeným masem a kysaným zelím je známý jako kaplická cmunda
|
iStock
Bramboráčky jsou vynikající přílohou k masovým pokrmům
|
iStock
Cmunda se nejlépe smaží na sádle
|
iStock
Na přípravu bramboráku jsou vhodné brambory typu C
|
iStock
K bramborákům je výbornou přílohou kysané zelí
|
iStock
Vhodným kořením do cmundy je kromě majoránky také kmín, pepř či saturejka
|
iStock