Uvařte si karfiol! S našimi tipy na letní večeře nešlápnete vedle
4
/
10
Prohlédnout znovu
Uvařte si karfiol! S našimi tipy na letní večeře nešlápnete vedle
Květák patří mezi nejoblíbenější druhy košťálové zeleniny
|
iStock
Karfiol můžeme přidat do mnoha druhů polévek
|
iStock
Květák je také vynikající v kombinaci s různými typy sýrů
|
iStock
Ve vybraných obchodech je možné zakoupit fialovou, oranžovou i zelenou odrůdu květáku
|
iStock
Opravdovou delikatesou je květákové pyré s krevetami
|
iStock
Z květáku lze snadno připravit i vynikající pizzu
|
iStock
Karfiol skvěle ladí s mnoha druhy koření, výtečný je např. s kari
|
iStock
Polévka z pečeného květáku je znamenitá. Doplnit ji můžeme také cizrnou a dýňovými nebo slunečnicovými semínky
|
iStock
Květák lze snadno vypěstovat i na našich zahradách
|
iStock
Pikantní květák pečený v celku je výtečnou večeří
|
iStock