Logo magazínu

Recepty s klobásou: Připravte si výborný předkrm, polévku i hlavní chod

2 / 10
Prohlédnout znovu

Recepty s klobásou: Připravte si výborný předkrm, polévku i hlavní chod

Klobásy jsou velmi výtečnou uzeninou, kterou můžeme připravit na mnoho způsobů | iStock
Bavorské klobásky s míchanými vajíčky a slaninou jsou vydatnou slanou snídaní | iStock
Mezi oblíbenou tepelnou přípravu klobás patří grilování | iStock
Úžasnou chuť i aroma získávají klobásy během několikahodinového uzení | iStock
Italská klobáska salsiccia je výbornou ingrediencí na pizzu | iStock
Oblíbené uzeniny je v nabídce mnoho druhů | iStock
Skvělým pohoštěním jsou např. klobásky ve slaninovém kabátku | iStock
Mezi nejvíce vyhledávané klobásy patří pikantní paprikové | iStock
Klobásy jsou také výbornou přísadou do gulášů | iStock
Oblíbený masný výrobek můžeme upéct také v troubě | iStock