Carpaccio: Už jste ochutnali melounové, okurkové nebo rajčatové? Tato delikatesa vás překvapí!
3
/
7
Prohlédnout znovu
Carpaccio: Už jste ochutnali melounové, okurkové nebo rajčatové? Tato delikatesa vás překvapí!
Carpaccio se stalo natolik oblíbeným pokrmem, že se začaly připravovat i jeho bezmasé varianty
|
iStock
Carpaccio z hovězího masa je původem italskou delikatesou
|
iStock
Carpaccio si můžeme dopřát také z melounu, který je vyhledávaným letním osvěžením
|
iStock
Na tenké plátky nakrájenou delikatesu si můžeme dopřát také z mnoha druhů ryb
|
iStock
Melounů existuje mnoho druhů, např. odrůda Cantaloupe chutná skvěle v kombinaci s parmskou šunkou Skvěle se tak hodí na přípravu originálních předkrmů
|
iStock
Ke carpacciu z červené řepy se skvěle hodí např. feta nebo sýr balkánský
|
iStock
Hovězí carpaccio se stalo vyhledávaným předkrmem v mnoha zemích po celém světě
|
iStock