Logo magazínu

Carpaccio: Už jste ochutnali melounové, okurkové nebo rajčatové? Tato delikatesa vás překvapí!

2 / 7
Prohlédnout znovu

Carpaccio: Už jste ochutnali melounové, okurkové nebo rajčatové? Tato delikatesa vás překvapí!

Carpaccio se stalo natolik oblíbeným pokrmem, že se začaly připravovat i jeho bezmasé varianty | iStock
Carpaccio z hovězího masa je původem italskou delikatesou | iStock
Carpaccio si můžeme dopřát také z melounu, který je vyhledávaným letním osvěžením | iStock
Na tenké plátky nakrájenou delikatesu si můžeme dopřát také z mnoha druhů ryb | iStock
Melounů existuje mnoho druhů, např. odrůda Cantaloupe chutná skvěle v kombinaci s parmskou šunkou Skvěle se tak hodí na přípravu originálních předkrmů | iStock
Ke carpacciu z červené řepy se skvěle hodí např. feta nebo sýr balkánský | iStock
Hovězí carpaccio se stalo vyhledávaným předkrmem v mnoha zemích po celém světě | iStock