Logo magazínu

Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte, a ještě si pochutnáte!

4 / 14
Prohlédnout znovu

Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte, a ještě si pochutnáte!

Rajčat můžeme ochutnat opravdu hodně druhů | iStock
Rajčata jsou výborným základem masových směsí | iStock
Syrová rajčátka si můžeme vychutnat např. v řeckém salátu | iStock
Zapečené těstoviny s rajčaty jsou oblíbenou klasikou, na které si pochutná celá rodina | iStock
Chuť sušených rajčátek skvěle ladí s tymiánem | iStock
Rajčata s mozzarellou, bazalkou a olivovým olejem jsou delikátní kombinací | iStock
Špagety s rajčatovou omáčkou jsou oblíbené zejména těmi nejmenšími gurmány | iStock
Úrodu rajčat můžeme také zavařit | iStock
Výborným předkrmem jsou bruschetty s rajčaty | iStock
Plněná rajčátka s fetou jsou výtečnou lehkou večeří | iStock
Domácí rajčatové pyré je výtečným základem omáček i polévek | iStock
Karamelizovaná rajčátka jsou lahodnou přílohou např. ke grilovanému masu | iStock
Rajčatová polévka je oblíbenou klasikou. Doplnit ji můžeme krutony či dušenou rýží | iStock
Nejlepší rajčátka jsou ta vyzrálá na slunci | iStock