Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte, a ještě si pochutnáte!
1
/
14
Prohlédnout znovu
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte, a ještě si pochutnáte!
Rajčat můžeme ochutnat opravdu hodně druhů
|
iStock
Rajčata jsou výborným základem masových směsí
|
iStock
Syrová rajčátka si můžeme vychutnat např. v řeckém salátu
|
iStock
Zapečené těstoviny s rajčaty jsou oblíbenou klasikou, na které si pochutná celá rodina
|
iStock
Chuť sušených rajčátek skvěle ladí s tymiánem
|
iStock
Rajčata s mozzarellou, bazalkou a olivovým olejem jsou delikátní kombinací
|
iStock
Špagety s rajčatovou omáčkou jsou oblíbené zejména těmi nejmenšími gurmány
|
iStock
Úrodu rajčat můžeme také zavařit
|
iStock
Výborným předkrmem jsou bruschetty s rajčaty
|
iStock
Plněná rajčátka s fetou jsou výtečnou lehkou večeří
|
iStock
Domácí rajčatové pyré je výtečným základem omáček i polévek
|
iStock
Karamelizovaná rajčátka jsou lahodnou přílohou např. ke grilovanému masu
|
iStock
Rajčatová polévka je oblíbenou klasikou. Doplnit ji můžeme krutony či dušenou rýží
|
iStock
Nejlepší rajčátka jsou ta vyzrálá na slunci
|
iStock