Užijte si sladký hrášek naplno! Vyzkoušejte klasiku i neotřelé kombinace
2
/
6
Prohlédnout znovu
Užijte si sladký hrášek naplno! Vyzkoušejte klasiku i neotřelé kombinace
Hráškovou polévku můžeme dozdobit hráškovými výhonky či jedlými květy
|
F.O.O.D.
Zelený hrášek má široké využití v teplé i studené kuchyni
|
iStock
Hrášek můžeme přidat společně např. s brokolicí a špenátem do omelety či frittaty
|
iStock
Chuť hrášku skvěle ladí s mnoha druhy bylinek včetně máty, bazalky, petrželky či tymiánu
|
iStock
Z hrášku můžeme připravit také výborné pomazánky. Skvěle chutná např. i svěží hráškový hummus
|
iStock
Hrášek můžeme snadno i zamrazit. Zachová si tak výbornou chuť i barvu
|
iStock