Logo magazínu

Užijte si sladký hrášek naplno! Vyzkoušejte klasiku i neotřelé kombinace

2 / 6
Prohlédnout znovu

Užijte si sladký hrášek naplno! Vyzkoušejte klasiku i neotřelé kombinace

Hráškovou polévku můžeme dozdobit hráškovými výhonky či jedlými květy | F.O.O.D.
Zelený hrášek má široké využití v teplé i studené kuchyni | iStock
Hrášek můžeme přidat společně např. s brokolicí a špenátem do omelety či frittaty | iStock
Chuť hrášku skvěle ladí s mnoha druhy bylinek včetně máty, bazalky, petrželky či tymiánu | iStock
Z hrášku můžeme připravit také výborné pomazánky. Skvěle chutná např. i svěží hráškový hummus | iStock
Hrášek můžeme snadno i zamrazit. Zachová si tak výbornou chuť i barvu | iStock